Boogie Monster – for deg som liker skrekk og gru

Boogie Monster er en nettbasert spilleautomat fra det store og anerkjente selskapet Microgaming, som er blant de fremste innenfor denne bransjen. De har også laget en fullverdig mobil løsning for både iPhone, iPad, og Android som er et stortboogiemonsters_iphone5_02 pluss for de mange spillerne som foretrekker å spille på mobilen eller nettbrettet.

Det er gøy å starte opp denne automaten, de forskjellige symbolene på skjermen har ulike animasjoner og lyser opp, du ser blant annet en skinnende zombie-Elvis, og et monster med flere fangarmer som drikker et gruelig blodig brygg, med øyenstener oppi.

Boogie Monsters er et spill som appellerer til horrorfans, men det er ikke først og fremst skremmende. Det satser heller på å underholde, med å gjøre monstrene til noe morsomt og gøy, men noen ganger blir det i grunnen litt kleint. Spillet er også mye mer komplekst enn det man kanskje skulle tro på forhånd, når man velger en slik automat, som i utgangspunktet fremstår som den er innrettet for å underholde.

Det er ganske høy volatilitet på denne automaten, hvilket innebærer at det går an, både å vinne og å tape ganske mye, mens man spiller. Dette er kanskje ikke det mest passende spillet for de som er småspiller, som spiller mest for underholdningen og avslappingens skyld. Det blir simpelthen ikke mange nok gevinster, og de fleste gevinstene er så små at det ikke en gang kompenserer for innsatsen. Unntaket kommer du når får fem på rad på en gevinstlinje, da kan du virkelig håve inn. Men mange vil synes det går for lenge mellom hver gang det skjer.

Det kule med denne automaten er imidlertid musikken, som er disco-musikk fra 1970-tallet, satt sammen i en ellevill rekkefølge. Boogie Monster er rent musikalsk et herlig spill, men du må virkelig håpe på å slå til med gevinst i de saftige bonusrundene, ellers kan det bli litt dyrt.