Dolly Parton – barmfagre ballader

Nå for tiden er det mange av de store artistene i USA eller andre land som knytter sitt navn, bilde, og varemerke til forskjellige nettbaserte spilleautomater, men Dolly Parton er den eneste som går hele veien og aktivt markedsfører sine egne kasinospill. Hun ses gjerne sammen med fysiske automater med seg selv på, og synes kanskje også at det er morsomt å spille selv. Tdolly-parton-press-2015-billboard-650-promoil og med på nettsiden hennes er det lagt ut et bilde der hun poserer sammen med automaten sin.

Dolly Parton-slottene er også en veldig hyggelig en hvis du liker henne musikk, for du får med alle slagerne fra hennes storhetstid. Her er alt i fra Two Doors Down til 9 to 5 og Jolene kommet med. Ja, de to førstnevnte sangene har faktiske fått sine helt egne automater, utrolig som det kanskje kan høres ut. På tvers av de ulike automatene kan du få med deg utdrag fra Dolly konserter, bonusspill som handler om Dolly, eller til og med en jukeboks der du kan velge hvilken Dolly Parton-sang du skal høre på mens du spiller. Har du virkelig dilla på Dolly Parton, kan du sikkert holde på med dette i ukevis, for ikke å si i flere måneder.

Automatene til Dolly Parton har fem hjul og tretti gevinstlinjer, og hvor mye du kan spille for varierer litt mellom de forskjellige alternativene. Symbolene som brukes er i overensstemmelse med det man forventer seg fra en kvinnelig countrylegende. På selve automaten Dolly Parton kan man velge mellom hele 14 forskjellige sanger som spilles av mens man søker lykken.

Noen unge mennesker i dag kjenner kanskje ikke til Dolly Parton, som var en stor stjerne som vel nådde toppen for minst 40 år siden. For de litt eldre som husker denne legendariske jenta og stemmen, kan det imidlertid være koselig med slike automater.