Hei, og velkommen til disse sidene der du får vite alt om de beste spilleautomatene med den feteste musikken! Det stemmer, dette er et nettsted der automatene ikke bare blir bedømt ut fra grafikk, gevinster, og gratis spinn, men også etter kvaliteten på musikken og lydsporet du lytter til mens du spiller. Ingenting er vel mer irriterende enn å spille på en ellers kul automat med kjedelig eller irriterende musikk. Hvis du følger de rådene som blir gitt på denne siden, kan du forsikre deg om at du aldri igjen gremmes over musikken mens du spiller.

Mange av de kule automatene med god musikk er et resultat av et samarbeid mellom de ulike artistene og plateselskapene på den ene siden, og automatutviklerne og kasinoene på den andre. Ved å få alle disse aktørene sammen kan man får til et virkelig godt og helstøpt produkt som selvfølgelig også har stort kommersielt potensial for alle involverte. De som spiller får på sin side glede seg over at de nå kan høre på favorittartisten sin, samtidig som de bedriver det som kanskje er favorittaktiviteten, nemlig å spille på automat. Eksempler på automater som har blitt til gjennom denne typen samarbeid er Dolly Parton, ZZ Top, og Sir Elton John.

I tillegg til disse finnes det også mange andre automater der musikken er veldig viktig, som for eksempel Rock Star, for de som elsker rock, og Crazy 80’s, for de som savner 80-tallsmusikken. Andre automater er ikke spesifikt orientert mot et musikalsk tema, men har likevel uvanlig kul musikk, som for eksempel Boogie Monsters og Private Eye.