Private Eye – kul jazz

Utviklerne i firmaet Microgaming har i det siste virkelig gjort en innsats for å utvikle nettbaserte spilleautomater som gir deg bedre musikk og lyd enn du har hørt noen gang før. Et eksempel på dette er disco-spillet Boogie Monsters, et annet alternativ er detektivspillet Private Eye som er satt til kul og fløyelsmyk jazzmusikk. I tillegg får du hele 243 gevinstlinjer og en jackpot påprivate-eye over 20 000 kroner, som lokker deg til å spille. Denne vil nok vise seg å være interessant for mange som liker å spille på automat.

Du kan spille på Private Eye nesten uavhengig av økonomi og risikovilje, for her er det et vidt spenn av alternativer når det gjelder innsatsen. Dersom du er helt ny og bare vil lære deg spillet, kan du nøye deg med å satse et par kroner per spinn. Er du derimot en holden mann som er villig til å slå til for en virkelig storgevinst kan du imidlertid også bla opp 500 kroner per snurr dersom du ønsker det.

Settingen på denne automaten er det litt dystre og mystiske 1930-tallet, og symbolene er klassiske biler, gamle telefoner og fotoapparat, en revolver, håndjern og andre gjenstander relater til detektivvirksomheten. Det finnes også symboler som fungerer som wilds, det vil si at de fungerer som en joker. De erstatter nesten hvilket som helst annet symbol for å hjelpe deg med å vinne. På Private Eye finner du også intrikate bonusspill der du kan få mange gratis spinn og en hyggelig multiplikator på alle gevinster, dersom du er heldig.

Musikken her er den gode, gamle jazzen fra mellomkrigstiden, skikkelig smooth jazz som virkelig tar deg med tilbake i tiden og gir deg en avslappet følelse av velvære. Dersom du liker både jazz og spilleautomater er det vanskelig å ikke anbefale denne automaten.