Rock star – for de som er rocka

Mange spilleautomater der musikken spiller en sentral rolle satser på gammel og avslappende musikk, de store klassikerne som kanskje først og fremst appellerer til et noe eldre klientell. Blant disse er spill som for eksempel Boogie Monster og Private Eye, eller de rene artistspillene som Dolly Parton og Sir Elton John. Nå har imidlertid Betsoft satset på en litt mer rocka automat, inspirert av videospillene Guitar Hero og Rock Star. Automat9572554-standarden har også fått navnet Rock Star, og er en visuelt meget imponerende automat, i tillegg til all den kule musikken du får høre.

Grafikken er med andre ord veldig god, og den gode nyheten er at det også finnes en fullverdig mobil løsning slik at man kan spille uansett plattform. Siden flertallet i dag foretrekker å spille på mobilen, er jo dette en stor fordel. Uansett hvilken plattform du velger så er det mange kule animasjoner og herlige symboler i 3D. Det er selvfølgelig en stor fordel å være en stor fan av rock når man spiller, men man trenger på ingen måte å være det, for å ha utbytte av å spille.

Her er det både røyk- og lysshhow, og soloer på gitar og trommer smeller i vei mens hjulene snurrer. Man blir kanskje nødt til å være litt forsiktig med å skru opp lyden, hvis man har mange i rundt seg!

Rock Star er en typisk automat som er ment til å tiltrekke seg nye spillere som er ukjente med slike spill, og derfor er det ikke så høy innsats, eller kjempestore gevinster på denne automaten. Man kan imidlertid vinne 5 000 kroner på én gevinstlinje i ordinært spill, og enda mye mer under bonusrundene. Nettopp bonusrundene vil nok være hovedattraksjonen for mange spillere, for her får du nemlig spille en slags utgave videospillet Rock Star og kanskje vinne solide gevinster.