Rolling Stones – klassiske rockere

Rolling Stones har endelig fått sin egen nettbaserte spilleautomat, basert på den opprinnelige fysiske automaten fra Aristocrat som du blant annet finner utplassert i mange kasino i Las Vegas. Det er et imponerende gjennomarbeidet verk fra Aristocrat, som på ingen måte har tatt lett på oppgaven og gått ut fra at bandets popularitet er nok i seg selv til å få en profitabel automat. På den29114618510639ne automaten kan du velge mellom tre forskjellige Stones-sanger å høre på mens du spiller.

Noe av det aller siste i Las Vegas nå er at man er i ferd med å gå over til 6 hjul i stedet for 5 på spilleautomatene. I gamle dager, på de mekaniske enarmede bandittene, var det jo bare 3 hjul. Fem hjul ble imidlertid mer eller mindre standard da de elektroniske automatene tok over, og nå er man altså på vei over til 6 hjul. Man kan jo spørre seg hvor mange hjul det blir til slutt, og hvilken merverdi det egentlig gir til spillerne.

Den store røde tunga som gjennom mange år har vært Stones sitt varemerke er en viktig del av denne automaten. Tunga dukker opp både her og der, det blir nesten litt underlig eller absurd i lengden. Noen av de små bonusspillene som inntreffer er imidlertid veldig kule og morsomme, og det er også mange forskjellige. Det gir deg kanskje mye underholdning mens du venter på å finne ut hvordan det hele egentlig fungerer.

Tungas hovedfunksjon er at den er symbolet for Wild i dette spillet. Wild er som kjent det symbolet som fungerer som en slags joker, det vil si at det kan erstatte så godt som alle andre symboler på denne automaten. I tillegg blir den til en slags slikkende wild, som når den slikker også gjør andre symboler til wild, og da kan det bli riktig flotte gevinster.