Sir Elton John

Elton John, eller Sirelton_john_hamburg_1972_1603720004-1009x675 Elton som han nå kalles etter å ha fått denne hederen av dronningen, har vært en av verdens mest kjente og markerte popstjerner i en årrekke. Han er kjent både for sine populære sanger, sine fantastiske antrekk, og sitt nære vennskap med prinsesse Diana før hun gikk bort. Blant de klassiske sangene hans kjenner du kanskje til Your Song, Crocodile Rock, og Tiny Dancer. I dag er karrieren kanskje noe på hell, men han har fortsatt et fast og godt besøkt show i Las Vegas, for dem som ønsker å oppleve stjernen en siste gang, før han legger mikrofonen på hylla.

Når man er så stor stjerne og har sitt eget show i Las Vegas, følger det nærmest naturlig som et neste steg at man får sin egen spilleautomat. Dette har også skjedd med Sir Elton John, etter at utviklerselskapet WMS så potensialet i en slik automat. Tidligere har WMS også en spilleautomat med rockelegenden Elvis Presley, og andre favoritter, som Mad Men og The Flintstones.

Denne automaten har fem hjul, i likhet med de fleste automater, og har ikke tatt steget inn i fremtiden med 6 hjul slik som enkelte av de andre nyskapningene fra Vegas-miljøet i det siste. Det er 40 gevinstlinjer, og selvfølgelig mange muligheter for å få med seg en stor sekk med penger. På en slik automat er selvfølgelig det største trekkplasteret musikken, og også symbolene som brukes på automaten er hentet fra Eltons virke som underholder.

Hvis du er ekstra heldig får du høre sangen I’m Still Standing, og under denne klassiske avspillingen får du med gratis spinn med masse wilds. Se også opp for et annet bonusspill satt til tonene av Saturday Night’s All Right for Fighting. Her får du også prøve et lykkehjul, og har med deg multiplikatorer som kan mangedoble en eventuell gevinst.