Tilbake til 80-tallet

Crazy 80’s er en nettbasert spilleautomat for deg som liker åttitallet. Vil du mimre tilbake til en tid med stort, krøllet, og stripete hår, med Ball-gensere og boblejakker, da kan denne automaten være noe for deg.

Hvert tiår har sin egen stil når deslot-machinet gjelder alt fra klær til musikk: tenk bare på hippiene fra 60-t
allet, rockerne fra 70-tallet, og den ville og litt merkelige stilen fra 80-tallet, som alle over 40 ihvertfall husker. Det var fargerikt den gangen, mye pasteller, og store teknologiske gjennombrudd fant sted. I Norge var det et moderniseringens tiår da den gamle, trauste Gerhardsen-staten nærmest gikk i oppløsning, i møte med en friskere og mer kommersiell vind fra høyre. Ønsker du deg tilbake til de dagene da den moderne verden kom til Norge, så skal du sjekke ut Crazy 80’s.

Rent visuelt er dette nesten som om å åpne en motekatalog fra dette ekstravagante tiåret, et tiår for japper i rosa dress og børstraktor. Dette gir hele automaten en autentisk følelse, man glir sakte men sikkert tilbake til en svunnen tid.

Her ser du neonfarger overalt: lysende rosa nyanser, neongrønt, skarpe lyseblå farger, gulfarger som skinner som solen, dype lillaskjær, og til og med en oransje nyanse hentet fra aftenrøden. Litt for mye av det gode, vil noen si, men andre vil si at slik var det da vitterlig på 1980-tallet.

Musikken du får med deg i dette spillet er hentet fra de legendariske platene til artister som Madonna og Cindy Lauper. Selvfølgelig så er både kongen og prinsen av 1980-tallet med, det vil si Michael Jackson og Prince.

Det eneste negative man kan trekke frem, så fremt man er komfortabel med 1980-tallsstilen, er at de kuleste sangene bare spilles når man vinner. Mens man spiller er det en litt mer pregløs musikk som hummer og går, det kan nesten minne om heismusikk.