ZZ Top nettautomat

Bally Technologies har tydeligvis lagt ned mye arbeid i å ta frem en nettautomat basert på musikken og historien til bandet ZZ Top, kjent som ZZ Top Live From Vegas. Dette skjeggbandets tilknytning til spillindustrien download-1er jo ganske åpenbar etter at de mange år har spilt konserter fast i Las Vegas i stedet for å turnere rundt i landet.

Denne automaten har mye å by på både for fans av bandet og for de som simpelthen liker gode automater med kul musikk. Bally er et innovativt og nyskapende selskap, som vet å bruke gode innganger, som ZZ Tops lett gjenkjennelige utseende og deres høye energi på scenen.

Det er også en søsterautomat som kalles for ZZ Top Live From Texas. Noen vil vite at Texas er bandets hjemstat. På denne tøffe automaten får du med deg sanger som for eksempel Gimmie All Your Lovin og Legs, som kanskje er de mest sangene deres, og dessuten slagere so Cheap Sunglasses, Just Got Paid, og Sharp Dressed Man. Du får også med deg utdrag fra konsertene deres, nesten på en slik måte at du føler at du står på første rad.

På begge automatene får du muligheten til gratis spinn, eller Wheel Bonus som det mer spesifikt kalles i denne settingen. Du må da få tre bonussymboler eller flere på de tre midterste hjulene på skjermen. Her får du også masse valg og alternativer, noe av det mest interessante er at du selv kan være med på å bestemme hvor høy volatiliteten skal være i bonusrundene. Det gjør du ved selv å bestemme antall spinn og størrelsen på multiplikatoren. Vil du ha gode muligheter for å få en bra slump penger i løpet av bonusrundene, satser du på en lavere multiplikator og et større antall spinn. For en liten mulighet til kjempegevinst, satser du heller på få spinn og en skyhøy multiplikator.